dissabte, 5 de febrer del 2022

Plantes, residus orgànics, la ira i la PAU

 Hola famílies!

Tenim moltes coses per dir-vos, ja que a l'escola estam fent molta feina. 

En primer lloc, ja hem acabat un petit projecte sobre les plantes en el qual hem aprés moltes coses: què necessiten per viure, quines parts tenen, quins tipus de plantes hi ha, etc. 







I per comprovar de primera mà com neixen les plantes a partir d'una llavor, vam sembrar unes llavors de llentia. Amb el pas dels dies, hem anat comprovant com germinaven i, com a bons científics, hem anotat els canvis durant els diferents dies. 



Una de les coses que li pot anar bé a les plantes per fer-se mes grans, és el compost realitzant amb els residus orgànics que generem a casa i a l'escola. Per això, hem seguit treballant els beneficis de reciclar i quins residus van a cada lloc.

A més, hem tingut la sort que des de l'ajuntament ens han portat uns cistells perquè puguem reciclar els residus orgànics a casa. 



Per un altre costat, a les hores de valors hem estat treballant la ira. Perquè hi ha moltes vegades que ens acabam enfadant molt, com el Pato Donald. 

I això ens va sentir malament i acabam fent coses que no ens agraden. 



Per això és important, que quan ens enfadem, parem respirem abans de fer res que ens acabi perjudicant. 






Controlar la ira permet evitar les baralles i aconseguir que hi hagi pau. I això hem estat treballant també aquests dies, la PAU, que es va celebrar el dia 30 de gener. 

Què n'és d'important la PAU!! Mirem entre tots d'aconseguir-la?









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada