dissabte, 10 d’octubre del 2020

QUÈ ANEM A TREBALLAR?

Hola famílies, després d'haver-nos adaptat bastant bé a la nova situació, us contarem què és el que farem durant aquest primer trimestre.

Hem començat, centrant-nos en l'abecedari, en la consciència fonològica (és a dir com sona cada lletra). Per començar, hem pintat les lletres i farem un mural a la classe per tenir-lo de referència, farem feines relacionades i també jocs divertits.




Al mateix temps, ens hem iniciat en el projecte del cos humà arrel d'aquestes dues preguntes que van sorgir d'ells mateixos:

 

1) Com és el cervell?

2)Què hi ha dins del cos?

 Això és el que van contestar... les seves idees prèvies:

Mario: el cerebro es redondo. En el brazo tenemos un hueso que nos permite moverlo, en la mano no tenemos huesos.

Leo: el cerebro es rojo y grande. Dentro del cuerpo tenemos plaquetas que curan las heridas.

Iker: el cerebro tiene unas cosas amarillas que van a una idea que tenemos.

Gabriel: el cerebro es rosa.

Gerard: dins el cos hi ha sang i un petit os.

Elena: dentro del cuerpo hay sangre y filetes.

Ariadna: dentro tenemos los pulmones. Cuando se llenan de aire, nos permiten respirar. tambien tenemos venas, que llevan la sangre por todo el cuerpo.

Aday: dentro del cuerpo tenemos sangre, cerebros y corazones.

Marc: el cervell ens mana, el cervell ens diu quan volem agafar algo.

Ara haurem d'anar contrastant les idees que tenen, per això necessitem informació referent al tema del cos humà, si teniu algun conte ens el podeu explicar amb un vídeo, alguna foto o qualsevol altre tipus d'informació,  també me la  podeu enviar per email.

Moltes gràcies!

Hola familias, después de habernos adaptado bastante bien a la nueva situación, os contaremos qué haremos durante este primer trimestre. 

Hemos empezado centrándonos en el abecedario, en la conciencia fonológica (es decir, como suena cada letra). Para empezar, hemos pintado las letras para hacer un mural en clase y tenerlo como referencia. También haremos trabajos relacionados y juegos divertidos.

 

Al mismo tiempo, nos hemos iniciado en el proyecto del cuerpo humano a raíz de estas dos preguntas que surgieron de ellos:

1) ¿Cómo es el cerebro? 

2) ¿Qué hay dentro del cuerpo?

Más arriba tenéis lo que contestaron... sus ideas previas.

Ahora tendremos que ir contrastando las ideas que tienen, para ello necesitamos información referente al tema del cuerpo humano, si tenéis algun cuento nos lo podéis explicar con un vídeo
o cualquier tipo de información, también me la podéis mandar por email.

¡Muchas gracias!



3 comentaris:

  1. Molt bones ses respostes, gràcies per compartir-les! A sa biblioteca hi ha un conte que es diu 'El cos humà per dins', que està bastant bé...

    ResponElimina
  2. Gràcies Eli, naltros tenim un llibre sobre el Cor i les venes i un altre de les dents. Ja us faré fotos.

    ResponElimina
  3. Aquest web deixa veure el cos humà i tots els sistemes de forma interactiva: https://human.biodigital.com/index.html Hi ha parts que són pagant, però la part gratuïta aquesta bastant bé, per a ells.

    ResponElimina