dimecres, 27 de gener del 2021

ACTIVITATS DEL 2on TRIMESTRE

 Hola famílies, a continuació us explicaré què anirem fent durant aquest trimestre.

- Com sabeu, en tornar de les vacances de Nadal, hem començat amb l'activitat de la foto de Reis. Ja hem vist les fotos dels infants que m'heu enviat i hem fet les feines relacionades amb l'activitat.

- Durant tot el curs, seguirem treballant la consciència fonològica. A classe vam penjar un abecedari realitzat pels infants i el que fem és triar una lletra i pensem paraules que comencen per aquella lletra , realitzant un llistat i apuntant les paraules en el mateix abecedari.

- Durant tot el curs també anirem realitzant  propostes per treballar la lectoescriptura i la logicamatemàtica. Això ho farem un dia a la setmana (els dijous) aprofitant que ve na Silvia després del pati, per treballar-ho en petits grups.

- Durant tot el curs fem l'assemblea, on sabeu que treballem molts continguts com el reconeixement dels noms dels companys de classe, els dies de la setmana, els mesos, la numeració, hem introduit la suma (comptant els nens i nenes que falten). També treballem els dies de la setmana, la numeració, els mesos, el calendari, les estacions, ens expliquem coses interessants, aprenem a esperar el torn de paraula, a escoltar, ...

- Aprofitant el dia de la Pau (que és aquest dissabte dia 30 de gener), aquesta setmana estem fent alguna activitat relacionada, com contar algun conte, parlar del tema, veure algun curtmetratge i realitzarem algun taller de manualitat o pintura.

- A nivell de classe, farem alguna activitat relacionada amb carnestoltes ( encara a determinar a nivell de centre).

- Per continuar la feina començada el curs passat sobre Eivissa, reenganxarem el tema per continuar i acabar de veure algunes cosetes relacionades amb el tema.

- Per acabar el trimestre, farem activitats relacionades amb la primavera i Pasqua.

- Com també sabeu, anem fent activitats cooperatives en equip, relacionades amb allò que treballem en aquell moment.

Com veieu, aquest trimestre estarem mooooolt entretinguts aprenent i passant'ho bé!!

Una abraçada a tots i totes!!

ELI💖


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada