diumenge, 25 d’octubre del 2020

PROJECTE EL COS.L'ESQUELET.

 A continuació teniu un petit recull de fotos del que anem treballant a classe. També us presentarem a un nou company en "Huesitos".

A continuación tenéis un pequeño reportaje de fotos de lo que vamos trabajando en clase. También os presentaremos a un nuevo compañero que se llama Huesitos.

 Aquest és el nou company, en "Huesitos". Va tenir un petit accident i li falta un braç, que li hem d'arreglar...

 

 

Aquí tenim un esquelet plastificat que va dur en Gerard, ens el va mostrar i muntar. Ens va encantar!L'Aday va portar un conte-puzzle sobre el cos humà molt interessant i na Signe ens va mostrar un tríptic també molt interessant sobre el cos. 

Moltes gràcies a tots i totes!

 
 

 

En el treball cooperatiu, hem passat de treballar per parelles, a treballar en equips formats per 4 infants. Cada equip s'havia de posar d'acord en posar-se un nom i fer el dibuix que els representa. 

En el trabajo cooperativo, hemos pasado de trabajar por parejas, a trabajar en equipos formados por 4 niños/as. Cada equipo se tenía que poner de acuerdo para ponerse un nombre y hacer el dibujo que los representa.

 A continuació unes fotos d'una activitat cooperativa on han de dibuixar en equip un esquelet. Cadascú va dibuixant una part fins a tenir tot l'esquelet complert.

A continuación unas fotos de una actividad cooperativa donde tienen que dibujar en equipo un esqueleto. Cada uno va dibujando una parte hasta tener todo el esqueleto completo.

 



 
Aquests són els resultats de les seves produccions!
 
Equip de "Las estrellas fugaces" format per Kenia, Gerard, Juan Davi i Nahia.

Equip de "Los humanos" format per Mario, LLuc, Ariadna i Signe .

Equip de "Los caracoles" format per Leo, Paola, Lucas i Gabriel.


Equip de "Los ninjas" format per Allegra, Julia, Aday i Marc.


Equip "El hielo" format per Martín, Iker, Elena i Roberto.

 

 


A continuació teniu un vídeo d'algunes curiositats sobre l'esquelet, que hem vist a la classe...

Estan mostrant tant d'interès en el tema , que volen canviar el nom de la classe i dir-se LA CLASSE DELS ESQUELETS... 

Están mostrando tanto interés en el tema, que quieren cambiar el nombre de la clase y llamarse LA CLASE DE LOS ESQUELETOS...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada