diumenge, 18 d’abril del 2021

3er TRIMESTRE

 Bon dia famílies, comencem el 3er trimestre amb moltes ganes de fer coses, aprendre i al mateix temps passar-ho súper bé.

Què farem aquest trimestre? 

Continuarem realitzant activitats de tot el curs, com són racons, anglès, jocs de pati, jocs de taula, manualitats, pintura,treballarem la resolució de conflictes, treball de les emocions, activitats de lectoescriptura (com: buscar paraules, joc del bingo de lletres, relacionar paraula-imatge, descobrir paraules secretes, pensar paraules que pensen per una lletra determinada, escriure paraules, fer dictats de paraules senzilles,...) i lògicamatemàtiques  ( sumes senzilles,joc de relacionar número-grafia, comptar als companys, ordenar números, concepte d'anterior i posterior, joc del bingo de números,...)  . I a més, treballarem la llegenda de Sant Jordi, farem una activitat titulada "Una mica més de mi" (que ja us explicaré més endavant) i per finalitzar el curs, farem activitats relacionades amb el final de cicle. A part, com ja sabeu, una excursió.

Aquestes dues primeres setmanes hem començat realitzant activitats relacionades amb al festivitat de Sant Jordi, com són:

- La llegenda de Sant Jordi.

- Interpretar la llegenda.

- Fer un punt de llibre.

- Fer la manualitat del drac de Sant Jordi.

- Cançons de Sant Jordi.

A continuació teniu algunes fotografies de les activitats que anem fent...

Fem la manualitat del drac de Sant Jordi...






 
La llegenda de Sant Jordi.

Interpretem la llegenda...

https://youtu.be/IXIwHYEY828

https://youtu.be/IYyhfJvj9Qk

Algunes cançons...








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada