dilluns, 30 de març del 2020

NOVES ORIENTACIONS PER A CASA

Estimades famílies, aquí us deixo un recull d'algunes orientacions per continuar fent a casa. Qualsevol dubte,teniu el meu correu i ja sabeu...si teniu alguna foto dels vostres fills per penjar al bloc, me la podeu enviar!
Una abraçada!

Queridas familias, aquí os dejo algunas orientaciones para seguir haciendo en casa. Cualquier duda, tenéis mi correo y ya sabéis... si tenéis alguna foto de vuestros hijas/as para colgar en el blog, me la podéis mandar! 
¡Un abrazo!

ORIENTACIONS D’ACTIVITATS PER FER AMB ELS INFANTS A CASA (30/03/2020)
1.- Treballar els noms dels companys sense foto (us passaré un llistat i les fotos per qui les necessiti).
2.- Copiar paraules curtes (al segon trimestre els infants havien començat a copiar algunes paraules, per exemple la data: dilluns 30).

3.- Jugar a jocs de taula (aprofitar que ho vam treballar a classe per continuar i què millor que amb la família).
4.- Memoritzar les dites, la dita de març és la següent: “El sol de març porta refredats”. Les següents les aniré penjant al blog. Si algun infant la memoritza i vol fer un video, me’l podeu passar i el puc posar al blog.

5.- Alguna feineta de relacionar grafia i quantitat.
6.- Treballar el traç. Ho podeu fer també amb una safata amb sal, terra, farina i que amb el dit facin el traç d’un model que tinguin de lletres (en majúscula) o números. O realitzant una feineta.
7.- Dibuixar la figura humana. Poden dibuixar la família.
8.- Lectura de contes.
9.- Al blog de la classe, aniré penjant algun enllaç interessant, algun conte i cançó, així com també les fotos que m’envieu dels vostres infants realitzant alguna de les activitats proposades, de manera que serà el nostre punt de trobada, per veure’ns i compartir aquests moments.

*IMPORTANT: Per treballar la lectoescriptura es tindrà en compte que la lletra serà sempre en majúscula.
ORIENTACIONES DE ACTIVIDADES PARA HACER CON LOS NIÑOS EN CASA (30/03/2020)
1.- Trabajar los nombres de los compañeros/as sin foto (os pasaré un listado y las fotos para quien las necesite).
2.- Copiar palabras cortas (en el segundo trimestre los niños/as habían comenzado a copiar algunas palabras, por ejemplo la fecha: lunes 30).

3.- Jugar a juegos de mesa (aprovechar que lo trabajamos en clase para continuar y qué mejor que con la familia).
4.- Memorizar refranes, el refran de marzo es el siguiente: "El sol de març porta refredats". Las siguientes las iré colgando en el blog. Si alguno de vuestros hijos/as la memoriza y quiere hacer un video, también me lo podéis pasar para colgarlo en el blog.

5.- Alguna “feineta” de relacionar grafía y cantidad.
6.- Trabajar el trazo. Lo puede hacer también con una bandeja con sal, tierra, harina,... y que con el dedo hagan el trazo de un modelo que tengan de letras (en mayúscula) o números.
7.- Dibujar la figura humana. Pueden dibujar la familia.
8.- Lectura de cuentos.
9.- En el blog de la clase, iré colgando algún enlace interesante, algún cuento y canción, así como las fotos que me envíen de vuestros niños/as realizando alguna de las actividades propuestas, por lo que será nuestro punto de encuentro, para vernos y compartir estos momentos.

* IMPORTANTE: Para trabajar la lectoescritura se tendrá en cuenta que la letra será siempre en mayúscula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada